KESÄKAMPANJA
 - Record Power TOP-suosikit! KATSO TARJOUKSET

LUE LISÄÄ
Kirjaudu sisään
Toimitusmaa

Record - CamVac imurit - kansainvälinen menestystarina

Record - CamVac imurit - kansainvälinen menestystarina

2 vuotta sitten

CamVac imurien kehityksen taustaa

CamVac imurimalliston menestys ja kysyntä on ollut jatkuvasti kasvavaa. Tuotannossa onkin ollut haasteita pysyä mukana - omia tuotantotilojamme on jouduttu jatkuvasti kehittämään, jotta riittävä tuotantokapasiteetti on saatu turvattua.

Kun CamVac imureiden valmistus aloitettiin vuonna 2014, myytiin yhteensä noin 400 imuria lähinnä Englannissa ja mallistoon kuului 24 mallia. Kahden ihmisen tuotantotiimi työskenteli kovasti valmistaakseen 40 imuria kuukaudessa. Kävi nopeasti ilmeiseksi, että meidän täytyi tehdä muutoksia suunnitteluun, jotta tuotantoa voitaisiin tehostaa.

Vuoteen 2017 mennessä myyntimäärä oli tuplattu vuoden 2014 luvuista ja merkittävä osa koneista myytiin jo ulkomaille. Samana vuonna mallistoa järkeistettiin ja karsittiin mallien määrä yhteensä 8 malliin. Tämä mahdollisti kehitystiimin kohdistamaan voimavaransa paremmin malleihin, jotka olivat suosituimpia ja muodostivat tärkeimmän osan myynnistä. Samaan aikaan esiteltiin myös uusi moottoriteknologia, joka paransi suorituskykyä ja tarjosi moottorin sisäisen lämpösuojauksen.

Tuotantotiimi jatkoi kasvamistaan vastatakseen ulkomaan myynnin kasvaneeseen kysyntään ja vuoteen 2019 mennessä lisää täysiaikaisia työntekijöitä oli saatu palkattua tuotantoon ja tuotantomäärä saatiin jälleen tuplattua kahteen edellisvuoteen verrattuna. Samana vuonna investoitiin myös tuotantovälineisiin - hankittiin CNC plasmaleikkuri teräosien leikkaamiseen.


Kehityksestä nykytilanteeseen

Vuoden 2020 alussa lisättiin vakiovarusteeksi letku ja pikasovite, mikä tarjosi asiakkaille lisäarvoa. Tehtiin myös pieniä muutoksia komponentteihin tuotantotehon parantamiseksi. Kaikki yhden ja kahden moottorin mallit sisälsivät nyt mahdollisuuden virtakaapelin irroittamiseen. Tämä helpotti johdon säilyttämistä ja mahdollisti myös helpon johdon vaihtamisen sen vikaantuessa tai mahdollisuuden käyttää pidempää johtoa.