KEVÄTKAMPANJA
 - Record Power TOP-suosikit! KATSO TARJOUKSET

LUE LISÄÄ
Kirjaudu sisään
Toimitusmaa

Lisätietoa toimitustavoista

Toimitustavat

Tarjoamme tilausten toimitustavoiksi kattavan valikoiman erilaisia toimitusvaihtoehtoja.

Toimitamme tilauksia päivittäin varastoltamme Rovaniemeltä Postin ja Matkahuollon palveluja käyttäen. Toimitusten ajantasaiset hinnat löydät tilausta tehdessäsi Toimitustapojen kohdalta. Kaikki lähetykset, joita toimitamme, ovat seurattavissa seurantakoodilla.

Kun tilaus on käsitelty toimitettavaksi, lähetämme siitä tiedon sähköpostitse. Sähköpostin sisältämän lähetystunnuksen avulla lähetyksiä voi seurata ajantasaisesti Postin ja Matkahuollon verkkosivujen seurantapalvelun kautta. (laitetaanko näihin linkit postin ja matkahuollon seurantasivuille?)

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitustapaa, jos tilattu tuote ei sovellu toimitettavaksi valitulla toimitustavalla. Rajoituksena ainoastaan paketin maksimimitat ja paino.

Nouto 

Voit tehdä tilauksesi verkkokaupassamme ja noutaa sen myymälästämme. Voit maksaa tilauksen verkossa tai myymälässä.

Verkkokauppatilausten nouto tapahtuu Rovaniemen palvelumyymälästä, osoitteesta Hallitie 16, 96320 Rovaniemi. 

Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on noudettavissa myymälästämme.

Festool-tuotteiden osalta tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta noutaa tilaus Festoolin maahantuojalta Vantaan toimipisteestä (Mäkituvantie 7, 01510 Vantaa). Noutomahdollisuus koskee vain tilauksia, joka sisältävät pelkästään Festoolin tuotteita. 

Mikäli tilauksella on Rovaniemen varastolla olevia tuotteita, ne toimitetaan erikseen ja toimituksesta peritään postikulut asiakkaan toivoman toimitustavan mukaisesti. 

Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on noudettavissa Vantaan myymälästä. 

Festool-tilaukset maksetaan ennen noutoa.

 

Postin pakettipalvelut  

Toimipisteestä tai automaatista noudettavat paketit:

Postipaketti 

– kuljetetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen

Kuljetusaika: Perillä pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä

Paketti on yleensä noudettavissa seuraavana työpäivänä klo 19 jälkeen tai kahden arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Noudettavissa olevasta paketista saat ilmoituksen tekstiviestinä. Pakettia säilytetään noutopisteessä seitsemän päivää, viimeisen noutopäivän löydät saamastasi tekstiviestistä. Maksimipaino lähetykselle on 35kg riippumatta paketin koosta.

Paketteja jaetaan myös lauantaisin yli 500 Postin automaattiin ja palvelupisteeseen pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen, Lahden, Seinäjoen, Porin, Jyväskylän, Kuopion ja Oulun alueella

SmartPost

– toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin 

Kuljetusaika: Perillä pääsääntöisesti 1 työpäivän kuluessa

Postin pakettiautomaatit mahdollistavat alle 60cm pakettien lähettämisen Postin noutopisteiden lisäksi myös Postin pakettiautomaatteihin, joita löytyy mm. monista kauppakeskuksista.


Perille toimitettavat toimitusvaihtoehdot

Pikkupaketti

- toimitetaan postiluukusta tai postilaatikkoon

Kuljetusaika: 2-3 arkipäivää.

Haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa tästä.

Pikkupaketti on edullinen ja hyvä vaihtoehto pienille lähetyksille. Pikkupaketin kulkua voi seurata lähetystunnuksella. Paketin maksimikorkeus on 3cm ja maksimipaino 2kg eli paketin tulee sopia postiluukusta toimitettavaksi. 

Kotipaketti

- toimitetaan suoraa asiakkaalle erikseen sovittuna ajankohtana

Kuljetusaika: Pääsääntöisesti 1 työpäivän kuluessa (huom. toimituksen ajankohdan sopiminen voi viivästyttää toimitusta yhdellä arkipäivällä)

Paketti toimitetaan perille asti toimitusosoitteeseen. Toimituksen kuljettaja on yhteydessä paketin vastaanottajaan, jolloin sovitaan sopiva jakeluaika. Lähetys jaetaan sovittuna toimitusaikana osoitekorttiin merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.

Express – paketti

– toimitetaan suoraa asiakkaalle ilman erillistä ilmoitusta. (voidaan toimittaa esimerkiksi työpaikalle, työpäivän aikana)

Kuljetusaika: Pääsääntöisesti 1 työpäivän kuluessa

Express-lähetys toimitetaan lähes koko Suomessa seuraavan työpäivän aikana klo 8–16 välillä ilman erillistä ilmoitusta. Hintaan sisältyy yksi jakeluyritys. Lähetys jaetaan osoitekorttiin merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Mikäli lähetystä ei olla vastaanottamassa, paketti toimitetaan läheiseen postitoimipisteeseen.

Posti Rahti

Yli 35kg painavat lähetykset toimitamme Postin Rahtipalvelulla. Toimitus toimitetaan perille toimitusosoitteeseen ja pääsääntöisesti kuljetusalustana on lava. Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Kuljetusaika: 1-3 arkipäivää

Yksityishenkilöille toimitettava rahti toimitetaan sovittuna ajankohtana, tällöin rahdin kuljettaja soittaa sopiakseen sopivan toimitusajankohdan. Toimitus voi kestää yhden ylimääräisen arkipäivän.

Yrityksille ja kouluille lähtevät toimitukset toimitetaan lähtökohtaisesti ilman ilmoitusta 8-16 välillä. Erillisestä ilmoituksesta tulee sopia erikseen.

 

Matkahuollon pakettipalvelut

Toimipisteestä tai automaatista noudettavat paketit:

Lähellä-paketti

- kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan Matkahuoltoon toimipisteeseen

Kuljetusaika: 1-3 vuorokautta lähetyksestä

Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Paketit voi noutaa Matkahuolloista, asiamiespisteistä, kaikista palvelupisteistä ja pakettiautomaateista.

Bussipaketti

- kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpänä olevaan Matkahuollon asiamiestoimipisteeseen

Kuljetusaika: Pääsääntöisesti 1 arkivuorokautta (Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.)

Paketti noudetaan Matkahuolloista ja asiamiespisteistä. Huom. Bussipaketteja ei toimiteta esimerkiksi Matkahuollon pakettiautomaatteihin. Paketin enimmäispaino on 35kg.

Perille toimitettavat toimitusvaihtoehdot

Kotijakelu

- Paketti jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimisesta seuraavana arkipäivänä.

Kuljetusaika: paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimisesta seuraavana arkipäivänä

Paketti jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimisesta seuraavana arkipäivänä. Vastaanottajalle ilmotetaan tekstiviestillä saapuvasta paketista jakeluajan sopimiseksi.

Jakopaketti

- kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkipäivän kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumisesta seuraavana arkipäivänä

Kuljetusaika: 1-2 arkipäivää

Paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin 8-16 välisenä aikana ilman erillistä ilmoitusta.

TNT / FedEx Express

Kuljetusaika: 1-2 arkipäivää

Toimituskulut lasketaan tilauksen painon mukaan:

0-2kg                  9 €

2-15kg              19 €

15-30kg            29 €

30-70kg            59 €

70-250kg          75 €

250kg>              99 €

 


 

Loading...