KEVÄTKAMPANJA
 - Record Power TOP-suosikit! KATSO TARJOUKSET

LUE LISÄÄ
Kirjaudu sisään
Toimitusmaa

Tietoa meistä

Tutustu kuvan kasvoihin paremmin täältä!


Miksi ostaisit Nettiverstaalta?

Edullisuus ja suomalainen luotettavuus

Hintatasomme on enemmänkin eurooppalainen kuin suomalainen, mutta palvelu on taattua suomalaista: jäyhää ja luotettavaa ;) Tuomme lähes kaikki tuotteemme itse maahan, joten turhat välikädet jäävät pois. Tällöin myös tuotevastuu on lähempänä ostajaa ja tuotepalautukset ovat erittäin helppoja, jos tuote ei ollutkaan sopiva. Ilmoitus meille ja paketti lähimpään toimipaikkaan.

Suoraan varastosta laajeneva valikoima laatutuotteita, joita et löydä rautakaupasta

Olet sitten ammattilainen tai tee-se-itse-mies (tai nainen) arvostat todennäköisesti laatua kohtuuhinnalla. Emme kilpaile halpatuotantoa tarjoavien liikkeiden kanssa, vaan olemme etsineet kattavan valikoiman tuotteita, jotka saavat sinut hymyilemään. Jos et löydä haluamaasi tuotetta, kysy meiltä! Olemme luoneet yhteyksiä valmistajiin eri puolilla maailmaa ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme vastaamaan myös asiakkailta tulleisiin tuotetarpeisiin. Olemmekin toteuttaneet mitä erilaisempia erikoistyökalutilauksia.

Luotettavat ja joustavat toimitukset

Jopa 90% tilauksista on perillä seuraavien 2-3 vuorokauden kuluessa. Jos tuotetta ei ole varastossa, pyrimme ilmoittamaan siitä välittömästi, jolloin voit valita mitä teet. Huomioimme myös erityistoiveet toimituksien suhteen ja noutokin onnistuu.

Yrityksestä lyhyesti

Nettiverstas on vuonna 2011 perustettu työkalujen erikoisliike. Yhtiömuoto muuttui 20.4.2021 osakeyhtiöksi, jolloin nimi muuttui Nettiverstas Oy:ksi ja uudeksi y-tunnukseksi tuli 3189898-4. Toiminta jatkui samana.

Painopisteenä puu- ja rakennusalan ammattilaislaatuiset työkalut ja tarvikkeet. Olemme kehittyneet nopeasti ja palvelemme nykyään koko Suomen ja Pohjoismaiden ammattilaisia ja harrastajia. Avasimme myyntinäyttelyn Rovaniemelle osoitteeseen Hallitie 16. Siellä on nähtävillä suuri osa valikoimastamme.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Yrityksen tiedot

Yrityksen y-tunnus on 3189898-4.

Verkkolaskutusosoite

003731898984

Välitystiedot:

Mikäli verkkolaskunne välittyvät operaattorin kautta, välittäjätunnus on: 003721291126

(Maventa)

Välittäjätunnus, jos verkkolaskut lähetetään Pankkiverkosta (Nordea, Osuuspankki ym.), välittäjätunnus : DABAFIHH

Loading...